Privacystatement

Inleiding

12autohandel.nl beschermt de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar website. De persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. 12autohandel.nl houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens en overige privacywetgeving stellen. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens zijn de verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van de dienstverlening legt 12autohandel gegevens vast. Dit is het geval wanneer u zich aanmeldt voor toezending van informatie of op een andere wijze uw belangstelling kenbaar maakt. Bij de gegevens over u gaat het om contactgegevens en overige gegevens die u ons toezendt. 12autohandel.nl gebruikt deze gegevens voor de uitvoering en de afhandeling van de betreffende overeenkomst. Uw gegevens kunnen ook aan zorgvuldig geselecteerde derden ter beschikking worden gesteld voor het verstrekken van informatie of aanbiedingen. Als u hier geen prijs meer opstelt kunt u zich op ieder moment afmelden.

Uw e-mailadres

Indien u uw e-mailadres heeft opgegeven, bijvoorbeeld voor het ontvangen van een nieuwsbrief, kan deze gebruikt worden om u te informeren over voor u relevante en interessante gelijksoortige producten en diensten. Als u hier geen prijs meer op stelt kunt u zich op ieder moment afmelden. Het is ook mogelijk dat u ermee heeft ingestemd dat het e-mailadres wordt gebruikt voor het incidenteel ontvangen van voor u relevante informatie omtrent producten, aanbiedingen en acties van ons of andere bedrijven. Deze bedrijven worden door ons zorgvuldig geselecteerd.

Afmelden

Indien u geen prijs meer stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten (per post, e-mail etc.) kunt u dit per e-mail melden bij info@vcco.nl.

Inzage en correctie van uw gegevens

U kunt kennisnemen van de persoonlijke informatie die wij over u hebben. Als de informatie onjuist is kunt u verzoeken deze aan te passen. Dergelijke verzoeken om inzage of correctie van uw gegevens kunt u richten aan info@vcco.nl.

Klikgedrag en IP-adres

Op onze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden zonder dat deze de bezoekers identificeren. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren. Om dit te kunnen doen maken wij ook gebruik van het IP-adres van uw computer. Dit IP-adres is een nummer dat automatisch aan uw computer wordt toegekend wanneer u het internet bezoekt. Ze kunnen worden gebruikt om te zien welk gebruik er van de website wordt gemaakt en voor het opstellen van analyses en rapportages. De IP-adressen worden in beginsel verder niet gekoppeld aan identificeerbare informatie.

Gebruik van Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die een website op uw computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee u websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer) om deze cookies op uw computer op te slaan. Er zijn twee soorten cookies. Sessiecookies worden weer van uw computer verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit. Permanente cookies blijven op uw computer staan, ook na afsluiting van uw webbrowser. 12autohandel.nl gebruikt cookies om het navigeren in de website te vergemakkelijken, om het gebruik van de website te kunnen analyseren en om daarmee de website te kunnen optimaliseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van sessiecookies. Wij maken gebruik van cookies om informatie te verzamelen over onze klanten met als doel gerichte communicatie, waaronder het verstrekken van service-informatie rond onze producten en gerichte marketingactiviteiten rond 12autohandel.nl en door ons zorgvuldig geselecteerde derden. Onze website bevat advertenties die ook gebruik maken van cookies. Deze houden bij welke advertenties al aan u vertoond zijn. Deze cookies worden niet door onszelf geplaatst maar door het bedrijf dat de advertenties verzorgt.

Hoe kunt u cookies weigeren?

U bent altijd gerechtigd om cookies te weigeren. U kunt daarvoor uw webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Mozilla Firefox) instellen om alle cookies of slechts bepaalde cookies te weigeren (raadpleeg daarvoor de handleiding van uw webbrowser). Als u cookies weigert is het mogelijk dat bepaalde informatie niet voor u beschikbaar is.

12autohandel.nl en andere websites

Op onze site treft u een aantal hyperlinks aan naar andere websites. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen

12autohandel.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacystatement. Check daarom regelmatig dit privacystatement.

Wie is online

We hebben 487 gasten online

wij kopen autos

Webverkeer

2.png2.png1.png5.png3.png5.png
Vandaag2
Gisteren83
Deze Week313
Deze Maand1228
Totaal221535

Bezoekers­informatie

  • Ip-adres 52.91.90.122
  • Browser: Unknown
  • Versie
  • Operating System: Unknown

Wie is Online?

1
Online

donderdag 13 december 2018 00:19