Michelin PRIMACY 4 * XL 98Y

< B> MICHELIN PRIMACY 4 Zeer hoge mate van grip van de eerste tot de laatste kilometer is waar de Michelin Primacy 4 zomerband voor staat. En dat zonder concessies te doen aan veiligheid en levensduur. De band is ontwikkeld met de allernieuwste technologieë n. Dit zorgt ervoor dat je zelfs kunt vertrouwen op veilige rijprestaties wanneer de Primacy 4 versleten is. < B> Sterke punten op rij:< li> Lang levensduur< li> Uitzonderlijke remprestaties< li> Goede waterafvoer< li> Duidelijke slijtage - indicator< b> Lange levensduur De Michelin Primacy 4 kent een lange levensduur. Je hoeft niet te vrezen dat de veiligheid afneemt naarmate de band ouder wordt. Optimale veiligheid wordt gegarandeerd totdat de wettelijke minimale profieldiepte van 1, 6 mm is bereikt. < B> Uitzonderlijke remprestaties De Primacy 4 van Michelin biedt voortreffelijke prestaties bij het remmen op nat wegdek, zowel in nieuwe als in versleten staat. < B> Goede waterafvoer Het profiel van het loopvlak van de Michelin Primacy 4 is geoptimaliseerd. De groeven hebben meer de vorm van een rechthoek. Dit zorgt niet alleen voor het hoge gripniveau, maar zorgt ook voor een snelle en doeltreffende waterafvoer.< B> Duidelijke slijtage - indicator Naast de gebruikelijke slijtage - indicator is er ook in het loopvlak van de Primacy 4 een Michelin markering aangebracht. Je kunt het slijtageniveau van de band zodoende heel gemakkelijk vaststellen. Zowel met nieuw als versleten banden veilig rijden en genieten van optimaal rijcomfort? Kies dan voor de Michelin Primacy 4!

€ 131.50

Meer...

Autobanden Michelin PRIMACY 4 * XL 98Y
Product
 

Michelin AGILIS CROSSCLIMATE 104T

< B> MICHELIN AGILIS CROSSCLIMATE De Michelin Agilis Crossclimate winterband combineert voortreffelijke grip en betrouwbaarheid met een lange levensduur. De band is uitermate geschikt voor bedrijfsauto? S en bestelbusjes die dagelijks de weg op gaan. < B> Onderscheidende pluspunten De Agilis Crossclimate van Michelin onderscheidt zich door:< li> Uitstekende grip op besneeuwde wegen< li> Sublieme remprestaties op nat en droog wegdek< li> Slijtindicator< li> Stabiele wegligging< b> Optimale trekkracht De Michelin Agilis Crossclimate heeft een V - vormig profiel met diepe, brede groeven. Dit zorgt voor een optimale trekkracht op alle soorten ondergrond, zoals modder, sneeuw, onverharde paden en nat wegdek. Bovendien wordt het te veel aan water op de weg snel en efficië nt afgevoerd, waardoor de kans op aquaplaning wordt verminderd.< B> Snelle reactie op weersomstandigheden De Agilis Crossclimate van Michelin is ontwikkeld met een rubbersamenstelling op basis van drie synthetische elastomeren, ofwel synthetische polymeren met rubberachtige eigenschappen. Deze reageren snel op wisselende weersomstandigheden. < B> Lange levensduur De Michelin Agilis Crossclimate heeft een lange levensduur. De slijtindicator geeft zeer nauwkeurig de resterende rubberdikte van de band aan. Je kunt precies zien wanneer de band aan vervanging toe is waardoor onderhoud wordt beperkt. Bovendien beschermen de extra dikke rubbervlakken de zijwand van de Agilis Crossclimate tegen stoeprandslijtage.

€ 159.20

Meer...

Autobanden Michelin AGILIS CROSSCLIMATE 104T
Product
 

Pirelli SOTTOZERO 3 * 100H ROF

< B> PIRELLI SOTTOZERO 3 (RUN - FLAT) Veiligheid, comfort en rijplezier staan op de eerste plaats bij de Pirelli Sottozero 3 Runflat. De band biedt zonder compromissen de best mogelijke prestaties onder alle winterse omstandigheden. De Sottozero 3 Runflat van Pirelli is een uitermate geschikte winterband voor middenklassers en auto? S uit de topklasse.< B> Indrukwekkende eigenschappen De Pirelli Sottozero 3 Runflat blinkt uit in:< li> Stabiliteit< li> Tractie op sneeuw< li> Grip en wegligging< li> Remprestaties< li> Veiligheid< li> Duurzaamheid< b> Uitstekende stabiliteit De Pirelli Sottozero 3 Runflat heeft een evenwichtige rubbersamenstelling. Bij verschillende winterse temperaturen blijft het materiaal stabiel, wat resulteert in zeer goede rijomstandigheden.< B> Optimale tractie en goede grip De Pirelli Sottozero 3 Runflat heeft een pijlvormig profielontwerp. Dit zorgt voor een goede tractie op sneeuw en uitstekende grip op droge, natte en gladde wegen.< B> Uitstekende remprestaties Het profiel van de Pirelli Sottozero 3 Runflat heeft brede lengtegroeven die overtollig water razendsnel afvoeren. Op nat wegdek zorgt dit voor uitstekende remprestaties en precies stuurgedrag.< B> Veiligheid Dankzij de Runflat - technologie kun je met de Pirelli Sottozero 3 Runflat nog maximaal 80 km verder rijden bij een lekke band. Tot slot is de Pirelli Sottozero 3 Runflat een milieuvriendelijke band die het mogelijk maakt om te besparen op je brandstofverbruik.

€ 194.00

Meer...

Autobanden Pirelli SOTTOZERO 3 * 100H ROF
Product
 

Michelin LATITUDE SPORT 3 MO XL 105Y 4x4

< B> MICHELIN LATITUDE SPORT 3 De Michelin Latitude Sport 3 staat bekend om zijn veiligheid en dynamische weggedrag. Deze SUV - Crossover band blinkt uit in zijn voortreffelijke grip op rechte stukken en in bochten. In regenachtig weer, een weertype waar we in Nederland vaak mee te maken hebben, komt de band zeer goed tot zijn recht. Daarnaast staat de Michelin Latitude Sport 3 ook op droog wegdek zijn mannetje. < B> Ultra High Performance De Michelin Latitude Sport 3 is een ultra high performance band. Er is bij de ontwikkeling veel aandacht besteed aan wegligging, rijkracht en een hoge mate van veiligheid. Hierdoor presteert de band uitstekend op zowel nat als droog wegdek. De Latitude Sport 3 van Michelin belooft een nauwkeurig stuurgedrag en maximale veiligheid.< B> Eigenschappen die uitblinken:< li> Uitstekende remprestaties< li> Superieure grip< li> Laag risico op aquaplaning< li> Hoog rijcomfort< li> Lange levensduur en afname brandstofverbruik< b> Lange levensduur De Michelin Latitude Sport 3 heeft een lage rolweerstand dankzij het unieke rubbermengsel waarmee de band is vervaardigd. Hierdoor is het afrolgeluid erg laag en gaat tevens het brandstofverbruik naar beneden. Dit laatste zorgt weer voor een verminderde CO 2 uitstoot. Kortom, de Latitude Sport 3 gaat lang mee en ontziet het milieu. Met de Michelin Latitude Sport 3 breng je gegarandeerd de beste kwaliteit onder je auto.

€ 269.00

Meer...

Autobanden Michelin LATITUDE SPORT 3 MO XL 105Y 4x4
Product
 

Fulda ECOCONTROL 81T

< B> FULDA ECOCONTROL Een band met uitstekende veiligheid en grip (Control) die tegelijkertijd het milieu (Eco) ontziet is de Fulda EcoControl. De zomerband staat bekend om zijn hoge rijcomfort en veilige rijgedrag. Op droog wegdek presteert de band uitmuntend, maar ook wanneer overvloedige regenval hem parten speelt, behoudt de EcoControl van Fulda zijn uitstekende wegligging. Waar en wanneer je ook rijdt, de Fulda EcoControl zorgt als zomerband altijd en overal voor maximaal rijplezier.< B> Een echte aanrader De Fulda EcoControl is een echte aanwinst en scoort erg goed op:< li> Remvermogen< li> Veiligheid< li> Grip en wegligging< li> Stabiliteit en comfort< li> Milieuvriendelijkheid< li> Zuinigheid< b> Veel economische voordelen De Fulda EcoControl heeft zoals zijn naam al doet vermoeden veel economische voordelen. Deze uitgebalanceerde zomerband heeft een beperkte rolweerstand waardoor jij minder vaak hoeft te tanken met als gevolg dat er ook minder CO2 - uitstoot plaatsvindt. Daarnaast is de EcoControl van Fulda vervaardigd van slijtvaste siliciumrubber waardoor zijn levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Zowel tijdens het productieproces als tijdens de lange levensduur van de Fulda EcoControl wordt het milieu ontzien. < B> Alles onder controle De Fulda EcoControl is een band met een zeer hoog rendement. Een band die alles onder controle heeft tijdens de zomerperiode en een band die zijn naam meer dan waardig is.

€ 47.71

Meer...

Autobanden Fulda ECOCONTROL 81T
Product
 

Michelin AGILIS 51 103 101H

< B> MICHELIN AGILIS 51 De Michelin Agilis 51 is een kwaliteitsband die optimale rijeigenschappen biedt voor iedere situatie. Heb jij veiligheid, betrouwbaarheid, lange levensduur en goede kwaliteit hoog in het vaandel staan? De Agilis 51 van Michelin heeft dat ook. Deze band is speciaal voor SUV? S, bestel - en personenbussen ontwikkeld en is daarmee uitermate geschikt voor vervoer van personen en vrachten.< B> Unieke rubbersamenstelling De Michelin Agilis 51 is gemaakt van een speciale rubbersamenstelling. Een hoge tractie en uitstekend stuurgedrag worden hiermee gerealiseerd. De remweg op een nat wegdek is kort. Dit alles maakt van de Agilis 51 een zeer veilige band. < B> Economische voordelen De Michelin Agilis 51 heeft het Michelin milieuzegel. Alleen de uiterst zuinige en meest veilige banden verkrijgen dit zegel. De band heeft een lange levensduur door zijn gelijkmatige en langzame slijtage. Omdat de Agilis 51 vrijwel trillingsvrij rijdt, biedt hij het rijcomfort vergelijkbaar met dat van een limousine. < B> De voortreffelijke eigenschappen op rij:< li> Goede tractie< li> Uitstekend stuurgedrag< li> Goede rem - en rijprestaties< li> Lange levensduur De Michelin Agilis 51 is een band van grote klasse voor alle seizoenen van het jaar.

€ 133.20

Meer...

Autobanden Michelin AGILIS 51 103 101H
Product
 

Vredestein T TRAC 2 75T

VREDESTEIN T-TRAC 2Een echte allrounder, een zomerband die belooft waarvoor hij is gemaakt: veilig, zuinig en prestatiegericht rijden. We hebben het over de Vredestein T-Trac 2, een goede en milieubewuste band die zich tijdens de warmere maanden van het jaar van zijn beste kanten laat zien!Een geavanceerd profielDe Vredestein T-Trac 2 heeft een geavanceerd profiel. In combinatie met de speciale (silica) rubbersamenstelling zorgt het uitgekiende profiel voor:Uitstekende grip op nat wegdekHoge mate van slijtvastheidLage rolweerstandLange levensduur van de T-Trac 2 van VredesteinAndere ingenieuze eigenschappenDe Vredestein T-Trac 2 onderscheidt zich nog meer door:Nauwkeurig stuurgedragVoortreffelijke remprestatiesMinimaal rijgeluid en hoog rijcomfortGoede waterafvoer bij aquaplaningEen allround bandDe Vredestein T-Trac 2 laat uitstekende prestaties op de weg zien. Een korte remweg en snelle stuurreacties zijn hier enkele voorbeelden van. De T-Trac 2 van Vredestein is hierdoor niet alleen uitermate geschikt voor lange ritten, ook voor ritjes in de stad is de band een prima keuze, omdat optrekken en remmen hier veel voorkomt. De Vredestein T-Trac 2 is dus een echte allrounder.

€ 51.42

Meer...

Autobanden Vredestein T TRAC 2 75T
Product
 

Michelin CROSSCLIMATE SUV XL 107Y 4x4

Met De Michelin Crossclimate SUV ben je voorbereid op alle weersomstandigheden en op iedere ondergrond. Deze all season band is speciaal ontwikkeld voor grote en krachtigeauto's die wel eens op onverharde terreinen rijden. In ieder seizoen ben je met je SUV verzekerd van uitstekende grip en een korte remweg. De CrossClimate SUV is dan ook officieel goedgekeurd als winterband. Dankzij de sneeuwvlokmarkering mag de Crossclimate SUV in Duitsland ook na 1 januari 2018 als winterband ingezet worden. Belangrijkste bandkenmerkenDeze eigenschappen typeren de Michelin Crossclimate SUV:< ul>< li> Allround 4 - seizoensband voor krachtige terreinwagens< li> Geschikt voor licht offroad gebruik< li> Veel grip en korte remweg< li> Slijtvast en brandstofbesparend< li> Ook veilig in de sneeuw< li> 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake) markering Veilige band voor alle seizoenenMet deze 4 - seizoensband van Michelin presteert je SUV, 4x4, cross - over of pick - up uitstekend onder alle weersomstandigheden. De CrossClimate SUV geeft je krachtige terreinwagen zowel op droge, natte en gladde wegen een korte remweg en veel grip. Door de speciale constructie van deze band kun je hem ook gebruiken op licht onverhard terrein. Het sneeuwvloksymbool, ook wel bekend als 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake), geeft aan dat de CrossClimate SUV ook in andere landen officieel gebruikt mag worden als winterband. Duurzaam en zuinigDankzij de speciale rubbersamenstelling en constructie van de CrossClimate SUV is deze 4 - seizoensband uitermate duurzaam. De lage rolweerstand zorgt ervoor dat je brandstofverbruik nog verder afneemt, waardoor deze band van Michelin een uitstekende prijs - kwaliteitsverhouding heeft.

€ 202.50

Meer...

Autobanden Michelin CROSSCLIMATE SUV XL 107Y 4x4
Product
 

Michelin PRIMACY 4 E XL 91T

< B> MICHELIN PRIMACY 4 Zeer hoge mate van grip van de eerste tot de laatste kilometer is waar de Michelin Primacy 4 zomerband voor staat. En dat zonder concessies te doen aan veiligheid en levensduur. De band is ontwikkeld met de allernieuwste technologieë n. Dit zorgt ervoor dat je zelfs kunt vertrouwen op veilige rijprestaties wanneer de Primacy 4 versleten is. < B> Sterke punten op rij:< li> Lang levensduur< li> Uitzonderlijke remprestaties< li> Goede waterafvoer< li> Duidelijke slijtage - indicator< b> Lange levensduur De Michelin Primacy 4 kent een lange levensduur. Je hoeft niet te vrezen dat de veiligheid afneemt naarmate de band ouder wordt. Optimale veiligheid wordt gegarandeerd totdat de wettelijke minimale profieldiepte van 1, 6 mm is bereikt. < B> Uitzonderlijke remprestaties De Primacy 4 van Michelin biedt voortreffelijke prestaties bij het remmen op nat wegdek, zowel in nieuwe als in versleten staat. < B> Goede waterafvoer Het profiel van het loopvlak van de Michelin Primacy 4 is geoptimaliseerd. De groeven hebben meer de vorm van een rechthoek. Dit zorgt niet alleen voor het hoge gripniveau, maar zorgt ook voor een snelle en doeltreffende waterafvoer.< B> Duidelijke slijtage - indicator Naast de gebruikelijke slijtage - indicator is er ook in het loopvlak van de Primacy 4 een Michelin markering aangebracht. Je kunt het slijtageniveau van de band zodoende heel gemakkelijk vaststellen. Zowel met nieuw als versleten banden veilig rijden en genieten van optimaal rijcomfort? Kies dan voor de Michelin Primacy 4!

€ 107.10

Meer...

Autobanden Michelin PRIMACY 4 E XL 91T
Product
 

Michelin AGILIS 113R

< B> MICHELIN AGILIS+ GRNX Wie op zoek is naar een krachtige band met voortreffelijke rijeigenschappen, vindt dat in de Michelin Agilis+ GRNX. De band biedt uitstekende remprestaties en goede tractie op droog en nat wegdek. De Michelin Agilis+ GRNX is daarom uitermate geschikt voor auto? S die geregeld met wat zwaardere ladingen rijden, zoals bestelwagens. < B> Agilis+ GRNX: een milieubewuste band Naast de uitstekende rijprestaties die de Michelin Agilis+ GRNX belooft, draagt de band eveneens zijn steentje bij aan een beter milieu. Zijn lage rolweerstand resulteert in een vermindering van het brandstofverbruik. Het gevolg is dat ook de CO 2 uitstoot afneemt en jij langer opéé n tank brandstof kunt genieten van comfortabel rijgedrag. < B> Veilig de weg op De Michelin Agilis+ GRNX beschikt over zeer goede remeigenschappen. Zowel op droge als natte wegen belooft de band een korte remweg. Dit vergroot je veiligheid des te meer. Het profiel met groeven van de Agilis+ GRNX van Michelin zorgt daarnaast voor een doeltreffende afvoer van water op wegen met gevaar voor aquaplaning. < B> De meest opvallende eigenschappen op rij:< li> Korte remweg< li> Goede bescherming bij aquaplaning< li> Hoog rijcomfort< li> Duurzaamheid< li> Goede tractie De Michelin Agilis GRNX: een veilige, economische en robuuste band die tegen een stootje kan.

€ 151.20

Meer...

Autobanden Michelin AGILIS 113R
Product
 

Pirelli PZERO J 94Y

< B> PIRELLI P ZERO Op zoek naar een prestatiegerichte zomerband? We stellen graag de Pirelli P Zero aan je voor. Een band uit het ultra high performance Pirelli bandensegment. Een band met voortreffelijke grip, goede prestaties op nat wegdek, nauwkeurig stuurgedrag en veiligheidsverhogende eigenschappen. De sportieve P Zero van Pirelli is een uitstekende keuze voor krachtige en snelle auto? S.< B> Uitmuntende eigenschappen De uitstekende prestaties dankt de Pirelli P Zero vooral aan zijn asymmetrisch profiel. Hier vloeien uitmuntende eigenschappen uit voort, zoals:< li> Uitstekende wegligging in bochten< li> Zeer nauwkeurig stuurgedrag< li> Buitengewoon goede grip op droge wegen< li> Hoge weerstand bij gevaar voor aquaplaning< li> Voortreffelijke remprestaties op nat wegdek< b> Hoge kilometerprestaties De Pirelli P Zero kent een langzame en gelijkmatige slijtage. Dit zorgt ervoor dat de band lang meegaat. Daarnaast is het rijgeluid gereduceerd, waardoor het rijcomfort wordt vergroot. De lange levensduur en het minimale rijgeluid van de Pirelli P Zero dragen bij aan hoge kilometerprestaties. De Pirelli P Zero is een high performance band en dankzij zijn veiligheidsverhogende, sportieve eigenschappen een uitstekende eerste keus band voor krachtige auto? S en sportwagens.

€ 166.50

Meer...

Autobanden Pirelli PZERO J 94Y
Product
 

Michelin PILOT SPORT 4 XL 96Y

< B> MICHELIN PILOT SPORT 4 De Michelin Pilot Sport 4 zomerband staat garant voor lange ritten vol rijplezier, op en top veiligheid en een lange levensduur. De band is ontwikkeld op basis van ervaringen en technologieë n uit de Formule E. De Pilot Sport 4 van Michelin is daarom de perfecte autoband voor de sportieve bestuurder.< B> Een zuinige band De Michelin Pilot Sport 4 heeft een met silica verrijkt rubbermengsel. Dit zorgt niet alleen voor je veiligheid, maar zorgt er tevens voor dat de band zuiniger is. Je hoeft minder vaak te tanken en je kunt meer kilometers rijden voordat de Pilot Sport 4 aan vervanging toe is. < B> Eersteklas kenmerken De Michelin Pilot Sport 4 heeft vele goede eigenschappen. Enkele uitblinkers zijn:< li> Hoog veiligheidsniveau op nat wegdek< li> Uitstekende grip op droge wegen< li> Hoog rijcomfort dankzij laag rijgeluid< li> Optimale wegligging< li> Goede stabiliteit op rechte stukken en in bochten< li> Zeer nauwkeurig stuurgedrag< b> Uitstekende rijprestaties De Michelin Pilot Sport 4 biedt dankzij de? Dynamic Response Technologie? Een goede wendbaarheid en een uitzonderlijke stuurprecisie. De band volgt stuurbewegingen zeer nauwkeurig en snel op. Het rubbermengsel zorgt voor de goede grip en de korte remweg. De Pilot Sport 4 van Michelin heeft daarnaast brede en diepe lengtegroeven voor eensnelle en efficië nte waterafvoer. De Michelin Pilot Sport 4 verhoogt je rijplezier, zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid!

€ 174.50

Meer...

Autobanden Michelin PILOT SPORT 4 XL 96Y
Product
 

Michelin AGILIS MO V 118 116R

< B> MICHELIN AGILIS+ GRNX Wie op zoek is naar een krachtige band met voortreffelijke rijeigenschappen, vindt dat in de Michelin Agilis+ GRNX. De band biedt uitstekende remprestaties en goede tractie op droog en nat wegdek. De Michelin Agilis+ GRNX is daarom uitermate geschikt voor auto? S die geregeld met wat zwaardere ladingen rijden, zoals bestelwagens. < B> Agilis+ GRNX: een milieubewuste band Naast de uitstekende rijprestaties die de Michelin Agilis+ GRNX belooft, draagt de band eveneens zijn steentje bij aan een beter milieu. Zijn lage rolweerstand resulteert in een vermindering van het brandstofverbruik. Het gevolg is dat ook de CO 2 uitstoot afneemt en jij langer opéé n tank brandstof kunt genieten van comfortabel rijgedrag. < B> Veilig de weg op De Michelin Agilis+ GRNX beschikt over zeer goede remeigenschappen. Zowel op droge als natte wegen belooft de band een korte remweg. Dit vergroot je veiligheid des te meer. Het profiel met groeven van de Agilis+ GRNX van Michelin zorgt daarnaast voor een doeltreffende afvoer van water op wegen met gevaar voor aquaplaning. < B> De meest opvallende eigenschappen op rij:< li> Korte remweg< li> Goede bescherming bij aquaplaning< li> Hoog rijcomfort< li> Duurzaamheid< li> Goede tractie De Michelin Agilis GRNX: een veilige, economische en robuuste band die tegen een stootje kan.

€ 185.00

Meer...

Autobanden Michelin AGILIS MO V 118 116R
Product
 

Michelin PRIMACY 3 XL 99Y

< B> MICHELIN PRIMACY 3 De perfecte combinatie van lange levensduur, comfort en veiligheid vind je terug in de Michelin Primacy 3. De zomerband biedt uitzonderlijke prestaties op droog en nat wegdek en superieure eigenschappen bij het nemen van bochten en tijdens het remmen. Of je nu rijdt op een droge of natte weg, de Primacy 3 van Michelin brengt je veilig van a naar b en weer terug. < B> Uitmuntende eigenschappen De Michelin Primacy 3 blinkt uit in:< li> Remprestaties op nat wegdek< li> Stabiliteit in bochten< li> Lange levensduur< li> Brandstofbesparing< li> Uitstekende grip op droog wegdek< b> Opvallende rubbermix voordelen Het speciale rubbercompound van de Michelin Primacy 3 is verantwoordelijk voor zijn lange levensduur. De band is daardoor zeer slijtvast. Deze rubbersamenstelling zorgt tevens voor uitstekende grip, waardoor je auto bij het remmen snel stilstaat. Dankzij het hoge gripniveau is het rijgedrag van Primacy 3 van Michelin in bochten eveneens voortreffelijk. < B> Veiligheid, lange levensduur en brandstofbesparing inéé n band Naast de ongekende prestaties van de Primacy 3 van Michelin maakt de band tevens een brandstof besparing mogelijk. Kortom, met de Michelin Primacy 3 hoef je niet te kiezen tussen levensduur, veiligheid en brandstofbesparing.

€ 133.00

Meer...

Autobanden Michelin PRIMACY 3 XL 99Y
Product
 

Michelin PILOT SPORT 4 XL 101Y

< B> MICHELIN PILOT SPORT 4 De Michelin Pilot Sport 4 zomerband staat garant voor lange ritten vol rijplezier, op en top veiligheid en een lange levensduur. De band is ontwikkeld op basis van ervaringen en technologieë n uit de Formule E. De Pilot Sport 4 van Michelin is daarom de perfecte autoband voor de sportieve bestuurder.< B> Een zuinige band De Michelin Pilot Sport 4 heeft een met silica verrijkt rubbermengsel. Dit zorgt niet alleen voor je veiligheid, maar zorgt er tevens voor dat de band zuiniger is. Je hoeft minder vaak te tanken en je kunt meer kilometers rijden voordat de Pilot Sport 4 aan vervanging toe is. < B> Eersteklas kenmerken De Michelin Pilot Sport 4 heeft vele goede eigenschappen. Enkele uitblinkers zijn:< li> Hoog veiligheidsniveau op nat wegdek< li> Uitstekende grip op droge wegen< li> Hoog rijcomfort dankzij laag rijgeluid< li> Optimale wegligging< li> Goede stabiliteit op rechte stukken en in bochten< li> Zeer nauwkeurig stuurgedrag< b> Uitstekende rijprestaties De Michelin Pilot Sport 4 biedt dankzij de? Dynamic Response Technologie? Een goede wendbaarheid en een uitzonderlijke stuurprecisie. De band volgt stuurbewegingen zeer nauwkeurig en snel op. Het rubbermengsel zorgt voor de goede grip en de korte remweg. De Pilot Sport 4 van Michelin heeft daarnaast brede en diepe lengtegroeven voor eensnelle en efficië nte waterafvoer. De Michelin Pilot Sport 4 verhoogt je rijplezier, zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid!

€ 210.00

Meer...

Autobanden Michelin PILOT SPORT 4 XL 101Y
Product
 

Michelin PILOT SUPER SPORT * XL 94Y

< B> MICHELIN PILOT SUPER SPORT Veiligheid en een sportieve vormgeving inéé n band. We hebben het over de Michelin Pilot Super Sport. Een sterke zomerband, perfect voor de sportieve rijder. Een zeer goede wegligging op droog en nat wegdek en uitstekende rij - en remprestaties. De speciaal voor raceauto? S ontworpen Pilot Super Sport van Michelin belooft veiligheid, betrouwbaarheid, comfort en snelheid. Nog meer rijsensatie dus!< B> Verantwoorde en weloverwogen eigenschappen De Michelin Pilot Super Sport is ontwikkeld in samenwerking met Ferrari, Porsche en BMW. De band heeft zodoende weloverwogen en verantwoorde eigenschappen die ook bij hoge snelheden de juiste veiligheid bieden.< Li> Op droog wegdek een zeer goede wegligging< li> Optimale grip in bochten en tijdens versnellingen< li> Hoge mate van veiligheid in veeleisende omstandigheden< li> Uitstekende remprestaties< li> Hoog rijcomfort ook bij hoge snelheden< b> Maximaal rijplezier De verschillende type rubbersamenstellingen van de Michelin Pilot Super Sport zorgen voor extra grip op nat wegdek en voortreffelijke stabiliteit in bochten. Je auto blijft hierdoor goed onder controle, zelfs bij hoge snelheden. De Michelin Pilot Super Sport maakt zijn naam meer dan waar. De band voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan een sportieve band. Daarnaast heeft de Pilot Super Sport van Michelin tevens een lange levensduur.

€ 258.50

Meer...

Autobanden Michelin PILOT SUPER SPORT * XL 94Y
Product
 

Michelin PRIMACY 4 99V

< B> MICHELIN PRIMACY 4 Zeer hoge mate van grip van de eerste tot de laatste kilometer is waar de Michelin Primacy 4 zomerband voor staat. En dat zonder concessies te doen aan veiligheid en levensduur. De band is ontwikkeld met de allernieuwste technologieë n. Dit zorgt ervoor dat je zelfs kunt vertrouwen op veilige rijprestaties wanneer de Primacy 4 versleten is. < B> Sterke punten op rij:< li> Lang levensduur< li> Uitzonderlijke remprestaties< li> Goede waterafvoer< li> Duidelijke slijtage - indicator< b> Lange levensduur De Michelin Primacy 4 kent een lange levensduur. Je hoeft niet te vrezen dat de veiligheid afneemt naarmate de band ouder wordt. Optimale veiligheid wordt gegarandeerd totdat de wettelijke minimale profieldiepte van 1, 6 mm is bereikt. < B> Uitzonderlijke remprestaties De Primacy 4 van Michelin biedt voortreffelijke prestaties bij het remmen op nat wegdek, zowel in nieuwe als in versleten staat. < B> Goede waterafvoer Het profiel van het loopvlak van de Michelin Primacy 4 is geoptimaliseerd. De groeven hebben meer de vorm van een rechthoek. Dit zorgt niet alleen voor het hoge gripniveau, maar zorgt ook voor een snelle en doeltreffende waterafvoer.< B> Duidelijke slijtage - indicator Naast de gebruikelijke slijtage - indicator is er ook in het loopvlak van de Primacy 4 een Michelin markering aangebracht. Je kunt het slijtageniveau van de band zodoende heel gemakkelijk vaststellen. Zowel met nieuw als versleten banden veilig rijden en genieten van optimaal rijcomfort? Kies dan voor de Michelin Primacy 4!

€ 136.50

Meer...

Autobanden Michelin PRIMACY 4 99V
Product
 

Michelin PILOT SPORT 4 XL 96W

< B> MICHELIN PILOT SPORT 4 De Michelin Pilot Sport 4 zomerband staat garant voor lange ritten vol rijplezier, op en top veiligheid en een lange levensduur. De band is ontwikkeld op basis van ervaringen en technologieë n uit de Formule E. De Pilot Sport 4 van Michelin is daarom de perfecte autoband voor de sportieve bestuurder.< B> Een zuinige band De Michelin Pilot Sport 4 heeft een met silica verrijkt rubbermengsel. Dit zorgt niet alleen voor je veiligheid, maar zorgt er tevens voor dat de band zuiniger is. Je hoeft minder vaak te tanken en je kunt meer kilometers rijden voordat de Pilot Sport 4 aan vervanging toe is. < B> Eersteklas kenmerken De Michelin Pilot Sport 4 heeft vele goede eigenschappen. Enkele uitblinkers zijn:< li> Hoog veiligheidsniveau op nat wegdek< li> Uitstekende grip op droge wegen< li> Hoog rijcomfort dankzij laag rijgeluid< li> Optimale wegligging< li> Goede stabiliteit op rechte stukken en in bochten< li> Zeer nauwkeurig stuurgedrag< b> Uitstekende rijprestaties De Michelin Pilot Sport 4 biedt dankzij de? Dynamic Response Technologie? Een goede wendbaarheid en een uitzonderlijke stuurprecisie. De band volgt stuurbewegingen zeer nauwkeurig en snel op. Het rubbermengsel zorgt voor de goede grip en de korte remweg. De Pilot Sport 4 van Michelin heeft daarnaast brede en diepe lengtegroeven voor eensnelle en efficië nte waterafvoer. De Michelin Pilot Sport 4 verhoogt je rijplezier, zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid!

€ 186.50

Meer...

Autobanden Michelin PILOT SPORT 4 XL 96W
Product
 

Michelin PILOT SUPER SPORT 100Y

< B> MICHELIN PILOT SUPER SPORT Veiligheid en een sportieve vormgeving inéé n band. We hebben het over de Michelin Pilot Super Sport. Een sterke zomerband, perfect voor de sportieve rijder. Een zeer goede wegligging op droog en nat wegdek en uitstekende rij - en remprestaties. De speciaal voor raceauto? S ontworpen Pilot Super Sport van Michelin belooft veiligheid, betrouwbaarheid, comfort en snelheid. Nog meer rijsensatie dus!< B> Verantwoorde en weloverwogen eigenschappen De Michelin Pilot Super Sport is ontwikkeld in samenwerking met Ferrari, Porsche en BMW. De band heeft zodoende weloverwogen en verantwoorde eigenschappen die ook bij hoge snelheden de juiste veiligheid bieden.< Li> Op droog wegdek een zeer goede wegligging< li> Optimale grip in bochten en tijdens versnellingen< li> Hoge mate van veiligheid in veeleisende omstandigheden< li> Uitstekende remprestaties< li> Hoog rijcomfort ook bij hoge snelheden< b> Maximaal rijplezier De verschillende type rubbersamenstellingen van de Michelin Pilot Super Sport zorgen voor extra grip op nat wegdek en voortreffelijke stabiliteit in bochten. Je auto blijft hierdoor goed onder controle, zelfs bij hoge snelheden. De Michelin Pilot Super Sport maakt zijn naam meer dan waar. De band voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan een sportieve band. Daarnaast heeft de Pilot Super Sport van Michelin tevens een lange levensduur.

€ 293.60

Meer...

Autobanden Michelin PILOT SUPER SPORT 100Y
Product
 

Michelin PRIMACY 3 AO DT1 94Y

< B> MICHELIN PRIMACY 3 De perfecte combinatie van lange levensduur, comfort en veiligheid vind je terug in de Michelin Primacy 3. De zomerband biedt uitzonderlijke prestaties op droog en nat wegdek en superieure eigenschappen bij het nemen van bochten en tijdens het remmen. Of je nu rijdt op een droge of natte weg, de Primacy 3 van Michelin brengt je veilig van a naar b en weer terug. < B> Uitmuntende eigenschappen De Michelin Primacy 3 blinkt uit in:< li> Remprestaties op nat wegdek< li> Stabiliteit in bochten< li> Lange levensduur< li> Brandstofbesparing< li> Uitstekende grip op droog wegdek< b> Opvallende rubbermix voordelen Het speciale rubbercompound van de Michelin Primacy 3 is verantwoordelijk voor zijn lange levensduur. De band is daardoor zeer slijtvast. Deze rubbersamenstelling zorgt tevens voor uitstekende grip, waardoor je auto bij het remmen snel stilstaat. Dankzij het hoge gripniveau is het rijgedrag van Primacy 3 van Michelin in bochten eveneens voortreffelijk. < B> Veiligheid, lange levensduur en brandstofbesparing inéé n band Naast de ongekende prestaties van de Primacy 3 van Michelin maakt de band tevens een brandstof besparing mogelijk. Kortom, met de Michelin Primacy 3 hoef je niet te kiezen tussen levensduur, veiligheid en brandstofbesparing.

€ 116.81

Meer...

Autobanden Michelin PRIMACY 3 AO DT1 94Y
Product
 

Wie is online

We hebben 178 gasten online

Navigatie

wij kopen autos

Webverkeer

3.png3.png1.png6.png3.png2.png
Vandaag2
Gisteren563
Deze Week1700
Deze Maand11152
Totaal331632

Bezoekers­informatie

  • Ip-adres 35.175.191.150
  • Browser: Unknown
  • Versie
  • Operating System: Unknown

Wie is Online?

1
Online

donderdag 19 september 2019 00:02