Bridgestone POTENZA RE030 75V

BRIDGESTONE POTENZA RE030De Bridgestone Potenza RE030 is een zomerband met hoge stabiliteit. De band biedt zelfs bij hoge snelheden stabiel en comfortabel rijgedrag. De Bridgestone Potenza RE030 presteert uitzonderlijk goed op droge en natte wegen en draagt bij aan maximaal rijplezier.Prestaties van hoog niveauDoor de geavanceerde rubbersamenstelling biedt de Bridgestone Potenza RE030 uitmuntende grip op droog wegdek. Zijn remvermogen en tractie op natte wegen is zeer goed dankzij het innovatieve profielontwerp. De structuur is tevens verantwoordelijk voor de uitzonderlijke stabiliteit en het precieze stuurgedrag van de Bridgestone Potenza RE030.Eigenschappen die opvallenDe Bridgestone Potenza RE030 dankt zijn topprestaties aan de vele goede eigenschappen. De band is zo ontwikkeld dat deze optimaal kan presteren. Dit betekent:Uitstekende wegliggingVoortreffelijke stabiliteit in bochtenZeer goede remprestatiesUitzonderlijke grip en tractieHoog rijcomfort en lange levensduurVeiligheid bij aquaplaningDe profielgroeven van de Bridgestone Potenza RE030 zorgen dat water snel wordt afgevoerd. Onder zeer natte omstandigheden krijgt aquaplaning weinig kans en wordt slippen voorkomen. De Bridgestone Potenza RE030 biedt optimale weerstand bij gladde wegen door water.De Bridgestone Potenze RE030 weet sportiviteit en topprestaties probleemloos te combineren met veiligheid, comfort en een lange levensduur.

€ 99.86

Meer...

Autobanden Bridgestone POTENZA RE030 75V
Product
 

Bridgestone BLIZZAK LM32 81T

Uitstekende prestaties bij nat-weerNieuwe top samenstelling met geavanceerde Silica Dispersie levert superieure slijtvastheid, betere nat weer prestaties en een lagere rolweerstand.Betrouwbare reactieSpeciale 'multi-angle' blokken en lamellen zorgen voor goede grip in bochten en snellere reactie bij remmen in het natte en op samengeperste sneeuw.Superieure controle3D schouder lamellen minimaliseren blok vervorming voor een betere controle en betrouwbaarheid, zelfs onder zware belasting.ANWB Winterbandentest 2013Zilver voor Bridgestone Blizzak LM-32 in de maat 225/45 R17HDe Bridgestone Blizzak LM-32 S scoorde een 2e plaats in de ANWB Winterbandentest 2013 in de maat 225/45 R17H.Deze superwinterband is verkrijgbaar bij Kwik-Fit.Bestel daarom nu uw nieuwe Bridgestone Blizzak LM-32 S winterbanden online bij Kwik-Fit!

€ 65.25

Meer...

Autobanden Bridgestone BLIZZAK LM32 81T
Product
 

Bridgestone ECOPIA EP150 82H

BRIDGESTONE ECOPIA EP150De Bridgestone Ecopia EP150 zomerband is speciaal ontworpen met het oog op betrouwbaarheid, milieuvriendelijkheid en veiligheid tijdens zomerse weersomstandigheden. De band kent een uitmuntend weggedrag, voortreffelijke stabiliteit en uitzonderlijke grip. De Ecopia EP150 van Bridgestone is in gebruik zeer accuraat en veilig, dankzij zijn uitstekende wegligging en bovendien werkt de Bridgestone Ecopia EP150 zowel op droge als natte wegen even efficiënt.Overtuigende eigenschappenDe Bridgestone Ecopia EP150 biedt een unieke combinatie tussen milieu- en veiligheidseigenschappen. De band overtuigt door:Uitstekende remprestatiesStabiele wegliggingVoortreffelijke gripMilieuvriendelijkheidZuinigheidHoge veiligheidsmargeEen milieubewuste keuzeHet uitgekiende profielontwerp van de Bridgestone Ecopia EP150 verlaagt de rolweerstand. Door de lage rolweerstand wordt eveneens minder energie verbruikt, dat resulteert in een verlaging van het brandstofverbruik. Het gevolg is een besparing van het milieu vanwege een vermindering van de CO2-uitstoot. Door te kiezen voor de Bridgestone Ecopia EP150, maak je dus een milieubewuste keuze.Een onderscheidende zomerbandDe Bridgestone Ecopia EP150 overtreft zichzelf. Deze zomerband weet duurzaamheid en veiligheid perfect te combineren. Bovendien zal de Bridgestone Ecopia EP150 je rijcomfort en rijplezier vergroten, dankzij zijn superieure rijprestaties.

€ 90.95

Meer...

Autobanden Bridgestone ECOPIA EP150 82H
Product
 

Bridgestone BLIZZAK LM32C 90 88T

Speciaal voor lichte bedrijfswagens, caravans en campers heeft Bridgestone de Blizzak LM32C op de markt gebracht. Deze winterband geeft je uitstekende grip op de weg en zorgt er daarmee voor dat je beter beschermd wordt op natte en gladde wegen hebt. De Blizzak LM32C gaat bovendien lang mee en maakt ook weinig rijgeluid.Belangrijkste bandkenmerkenDit zijn de belangrijkste kenmerken van de Bridgestone Blizzak LM32C:Veilige en stille winterbandVoor lichte bedrijfswagens en campersBeschermt je uitstekend tegen aquaplaningGoede grip op sneeuwLange levensduurBeschermt je in de winterDe Blizzak LM32C is ontwikkeld om te gebruiken met lichte bedrijfsvoertuigen, campers en caravans. Met deze winterband van Bridgestone kun je tijdens de wintermaanden rekenen op uitstekende bescherming op natte en gladde wegen. Het speciale profiel van de Blizzak LM32C geeft je meer tractie en meer grip op sneeuw en ijs. De diepe groeven op deze band voeren water en natte sneeuw op het wegdek snel af en verminderen zo de kans op de aquaplaning.Duurzaam en stilHet innovatieve ontwerp en de speciale rubbermengsel zorgen ervoor dat de Bridgestone Blizzak LM32C ook uitermate lang meegaat. Deze winterband maakt bovendien weinig rijgeluid, zodat je verzekerd bent van stille en comfortabele ritten in de wintermaanden.

€ 97.65

Meer...

Autobanden Bridgestone BLIZZAK LM32C 90 88T
Product
 

Bridgestone B250 84T

BRIDGESTONE B250 ECOPIAWie op zoek is naar een energiezuinige en veilige zomerband, vindt deze in de Bridgestone B250 Ecopia. De band biedt, met oog voor het milieu, een uitstekend compromis tussen prestaties op droge en natte wegen. De Bridgestone B250 Ecopia is uitermate geschikt voor compacte- en stadsauto?s.Een groene bandDe Bridgestone B250 Ecopia is met recht een groene band te noemen. Met zijn lage rolweerstand helpt de band je brandstofverbruik te verminderen. Doordat je meer kilometers opéén tankbeurt kunt rijden, neemt ook de CO2-uitstoot af. Bovendien is bij de vervaardiging van de Bridgestone B250 Ecopia gebruik gemaakt van duurzame materialen (=goed voor het milieu), zodat de band lang mee gaat (=nog beter voor het milieu).Fantastische Bridgestone B250 Ecopia eigenschappen op een rij:Hoog rijcomfort door laag rijgeluidVermindering brandstofverbruik en CO2-uitstootUitstekende wegliggingZeer goede grip en stabiliteitVoortreffelijke prestaties op droog en nat wegdekGoede bescherming tegen aquaplaningDe Bridgestone B250 Ecopia heeft een uitgekiend profielontwerp. Het profiel zorgt op natte wegen met gevaar voor aquaplaning voor een doeltreffende afvoer van het te veel aan water. Je auto blijft goed bestuurbaar en onder controle met de Bridgestone B250 Ecopia.De Bridgestone B250 Ecopia heeft een uitstekende balans tussen stabiliteit, comfort en lange levensduur. Een prima bandenkeuze dus!

€ 76.46

Meer...

Autobanden Bridgestone B250 84T
Product
 

Bridgestone DURAVIS R630 99 98T

BRIDGESTONE DURAVIS R630Uitstekende prestaties, hoog veiligheidsniveau, een goede brandstofefficiëntie en een lange levensduur. Maak kennis met de Bridgestone Duravis R630. Deze robuuste band is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik en trotseert probleemloos lichte tot zeer zware belastingen. De Bridgestone Duravis R630 is dan ook een zeer populaire band voor bedrijfsauto?s.Veilig rijdenDe geavanceerde rubbersamenstelling van de Bridgestone Duravis R630 zorgt voor een stabiele wegligging, uitstekende grip en goede remprestaties op nat wegdek. De groeven voeren het te veel aan water doeltreffend af, zodat slippen en aquaplaning worden geminimaliseerd.Buitengewone eigenschappenDe Bridgestone Duravis R630 valt op vanwege zijn:Hoge veiligheidsniveauLange levensduurZuinigheidVoortreffelijke rijprestatiesExtra lang en zuinig rijdenDe Bridgestone Duravis R630 is ontwikkeld met een innovatieve koolstofsamenstelling. Hierdoor kent de band een zeer hoge slijtvastheid en gaat dus extra lang mee. Met de Duravis R630 van Bridgestone kun je vele kilometers afleggen voordat deze aan vervanging toe is. Bovendien heeft de band een flankbescherming, waardoor beschadigingen worden voorkomen. Dit komt de levensduur van de Bridgestone Duravis R630 absoluut ten goede.Economisch en duurzaam, veilig en comfortabel, dat is de Bridgestone Duravis R630 in het kort!

€ 122.36

Meer...

Autobanden Bridgestone DURAVIS R630 99 98T
Product
 

Bridgestone BLIZZAK W810 99R

De Blizzak W810 van Bridgestone is zeer geschikt is voor gebruik met lichte, middelzware en zware vrachtauto's. Deze duurzame en efficiënte winterband geeft je in de wintermaanden meer grip op natte en besneeuwde wegen. De waterafvoerende eigenschappen van deze band voorkomen dat je snel last krijg van aquaplaning.Belangrijkste bandkenmerkenDit zijn de belangrijkste eigenschappen van de Bridgestone Blizzak W810:Betrouwbare winterband voor vrachtwagensLager brandstofverbruik in de wintermaandenBeschermt tegen aquaplaning en slipgevaarMeer grip en tractieGaat lang meeVeilig de wintermaanden doorMet de Bridgestone Blizzak W810 onder je vrachtwagen ben je onder alle winterse weersomstandigheden verzekerd van uitstekende bescherming. De speciale rubbersamenstelling is voorzien van silica, dat je ook op wegen met sneeuw of ijs uitstekende grip, meer tractie en een korte remweg geeft. Het diepe profiel van deze winterband zorgt ervoor dat water snel onder je truck vandaan wordt gehaald. Daardoor heb je minder kans om in een slip te raken of last te krijgen van aquaplaning.Duurzaam en brandstofbesparendDoor het gebruik van slijtvaste materialen gaat de Bridgestone BlizzakW810 uitermate lang mee. Toch heeft deze winterband een lage rolweerstand. Dat vertaalt zich in een lager brandstofverbruik en minder rijgeluid in de wintermaanden.

€ 87.75

Meer...

Autobanden Bridgestone BLIZZAK W810 99R
Product
 

Bridgestone BLIZZAK LM001 82T

BRIDGESTONE BLIZZAK LM001Een krachtige en betrouwbare winterband, zo kunnen we de Bridgestone Blizzak LM001 het beste omschrijven. De band staat synoniem voor veiligheid op natte en besneeuwde wegen. Je geniet van maximale tractie, grip en wegcontact, waardoor glijden en glibberen aanzienlijk wordt teruggedrongen. De Blizzak LM001 van Bridgestone geniet een uitstekende reputatie voor wat betreft rijprestaties, veiligheid en comfort en is de perfecte winterband voor onder meer compacte auto?s en middenklassers.Sterke puntenDe Bridgestone Blizzak LM001 onderscheidt zich door:Uitstekende grip op sneeuwHoge bochtenstabiliteitLange levensduurPrecies stuurgedragGoede remprestatiesHoog veiligheidsniveauTijdens de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 is veel aandacht besteed aan veiligheid. Zo wordt bij nat weer het te veel aan water of sneeuw effectief en snel via de groeven aan de zijkant afgevoerd. De kans op aquaplaning wordt hierdoor geminimaliseerd. Het 3D-groefpatroon van de Blizzak LM001 zorgt voor een hoge afschuifkracht in de sneeuw en daarmee voor uitstekende grip en tractie op een met sneeuw bedekt wegdek.Lange levensduurDoordat bij de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 gebruik is gemaakt van de Nanoprotect-technologie blijft de rubbersamenstelling ook bij lage temperaturen flexibel. Dit, in combinatie met de gelijkmatige, langzame slijtage, verlengt de levensduur van de band. De Bridgestone Blizzak LM001 laat je tijdens gure weersomstandigheden niet in de steek!

€ 81.45

Meer...

Autobanden Bridgestone BLIZZAK LM001 82T
Product
 

Bridgestone BLIZZAK LM001 86T

BRIDGESTONE BLIZZAK LM001Een krachtige en betrouwbare winterband, zo kunnen we de Bridgestone Blizzak LM001 het beste omschrijven. De band staat synoniem voor veiligheid op natte en besneeuwde wegen. Je geniet van maximale tractie, grip en wegcontact, waardoor glijden en glibberen aanzienlijk wordt teruggedrongen. De Blizzak LM001 van Bridgestone geniet een uitstekende reputatie voor wat betreft rijprestaties, veiligheid en comfort en is de perfecte winterband voor onder meer compacte auto?s en middenklassers.Sterke puntenDe Bridgestone Blizzak LM001 onderscheidt zich door:Uitstekende grip op sneeuwHoge bochtenstabiliteitLange levensduurPrecies stuurgedragGoede remprestatiesHoog veiligheidsniveauTijdens de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 is veel aandacht besteed aan veiligheid. Zo wordt bij nat weer het te veel aan water of sneeuw effectief en snel via de groeven aan de zijkant afgevoerd. De kans op aquaplaning wordt hierdoor geminimaliseerd. Het 3D-groefpatroon van de Blizzak LM001 zorgt voor een hoge afschuifkracht in de sneeuw en daarmee voor uitstekende grip en tractie op een met sneeuw bedekt wegdek.Lange levensduurDoordat bij de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 gebruik is gemaakt van de Nanoprotect-technologie blijft de rubbersamenstelling ook bij lage temperaturen flexibel. Dit, in combinatie met de gelijkmatige, langzame slijtage, verlengt de levensduur van de band. De Bridgestone Blizzak LM001 laat je tijdens gure weersomstandigheden niet in de steek!

€ 63.45

Meer...

Autobanden Bridgestone BLIZZAK LM001 86T
Product
 

Bridgestone B280 88T

De Bridgestone B280 is een comfortabele zomerband die zeer goed presteert op natte wegen. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die elke dag op de weg zit. Deze zuinige band is speciaal ontwikkeld voor compactere personenauto's. Met de B280 van Bridgestone heb je een voordelige band van topkwaliteit.Belangrijkste bandkenmerkenDe B280 van Bridgestone beschikt over veel goede eigenschappen:Zeer betaalbare zomerbandBetrouwbaar bij regenachtige omstandighedenRijdt zeer comfortabelHoge kwaliteitBespaart brandstofSpeciaal voor compacte auto'sDe B280 is in verschillende populaire bandenmaten verkrijgbaar. Deze band van Bridgestone is speciaal gemaakt om te gebruiken met kleinere personenwagens zoals stadsauto's. Met deze zomerband rij je ieder dag zowel op droge als op natte wegen zuinig en veilig. Door het verminderde afrolgeluid van de band rij je onder alle weersomstandigheden ook zeer comfortabel.Zeer veilige en stille zomerbandDeze zomerband van Bridgestone is voorzien van een speciale rubbersamenstelling. Daardoor ben je op natte wegen verzekerd van een korte remweg. De groeven op het aangepaste profiel van de B280 voeren water op de weg snel af. Daardoor heb je ook bij hevige regenval meer controle over je auto. Deze kwaliteitsband heeft door zijn lage aanschafprijs een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

€ 65.66

Meer...

Autobanden Bridgestone B280 88T
Product
 

Bridgestone BLIZZAK LM001 XL 92T

BRIDGESTONE BLIZZAK LM001Een krachtige en betrouwbare winterband, zo kunnen we de Bridgestone Blizzak LM001 het beste omschrijven. De band staat synoniem voor veiligheid op natte en besneeuwde wegen. Je geniet van maximale tractie, grip en wegcontact, waardoor glijden en glibberen aanzienlijk wordt teruggedrongen. De Blizzak LM001 van Bridgestone geniet een uitstekende reputatie voor wat betreft rijprestaties, veiligheid en comfort en is de perfecte winterband voor onder meer compacte auto?s en middenklassers.Sterke puntenDe Bridgestone Blizzak LM001 onderscheidt zich door:Uitstekende grip op sneeuwHoge bochtenstabiliteitLange levensduurPrecies stuurgedragGoede remprestatiesHoog veiligheidsniveauTijdens de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 is veel aandacht besteed aan veiligheid. Zo wordt bij nat weer het te veel aan water of sneeuw effectief en snel via de groeven aan de zijkant afgevoerd. De kans op aquaplaning wordt hierdoor geminimaliseerd. Het 3D-groefpatroon van de Blizzak LM001 zorgt voor een hoge afschuifkracht in de sneeuw en daarmee voor uitstekende grip en tractie op een met sneeuw bedekt wegdek.Lange levensduurDoordat bij de ontwikkeling van de Bridgestone Blizzak LM001 gebruik is gemaakt van de Nanoprotect-technologie blijft de rubbersamenstelling ook bij lage temperaturen flexibel. Dit, in combinatie met de gelijkmatige, langzame slijtage, verlengt de levensduur van de band. De Bridgestone Blizzak LM001 laat je tijdens gure weersomstandigheden niet in de steek!

€ 68.85

Meer...

Autobanden Bridgestone BLIZZAK LM001 XL 92T
Product
 

Bridgestone BLIZZAK LM30 82H

De Bridgestone Blizzak LM30 geeft je in de wintermaanden meer controle en meer rijcomfort in je compacte personenwagen of middenklasser. Bridgestone heeft deze winterband gemaakt volgens de nieuwste technieken. Daardoor houdt de Blizzak LM30 ook op natte en gladde wegen beter contact met de weg. Met deze stille band kun je de hele winter door vertrouwen op betrouwbaar en veilig rijgedrag.Belangrijkste bandkenmerkenDe Blizzak LM30 van Bridgestone heeft de volgende kenmerken:Winterband met hoog rijcomfortVoor compacte auto's en middenklassersMeer grip op winterse wegenStiller door minder rolweerstandVermindert brandstofverbruikTechnologie die je beter beschermtBridgestone heeft het asymmetrische profiel van de Blizzak LM30 voorzien van een nieuwe lamellentechnologie. Daardoor heb je veel meer contact met de weg en ben je verzekerd van optimale prestaties in de wintermaanden. Ook de vernieuwde rubbersamenstelling en de innovatieve 3D-technologie van deze winterband zorgen ervoor dat je ook bij ijs, regen en sneeuw meer grip hebt.Comfortabel door minder rolweerstandOndanks het enorm betrouwbare rijgedrag van de Bridgestone Blizzak LM30, rijdt deze winterband uitermate comfortabel. Door een verlaagde rolweerstand heb je namelijk veel minder last van rijgeluid. Bovendien zorgt deze voordelige winterband er zo ook voor dat je in de wintermaanden minder brandstof verbruikt.

€ 73.35

Meer...

Autobanden Bridgestone BLIZZAK LM30 82H
Product
 

Bridgestone BLIZZAK LM32 XL 88H

Uitstekende prestaties bij nat-weerNieuwe top samenstelling met geavanceerde Silica Dispersie levert superieure slijtvastheid, betere nat weer prestaties en een lagere rolweerstand.Betrouwbare reactieSpeciale 'multi-angle' blokken en lamellen zorgen voor goede grip in bochten en snellere reactie bij remmen in het natte en op samengeperste sneeuw.Superieure controle3D schouder lamellen minimaliseren blok vervorming voor een betere controle en betrouwbaarheid, zelfs onder zware belasting.ANWB Winterbandentest 2013Zilver voor Bridgestone Blizzak LM-32 in de maat 225/45 R17HDe Bridgestone Blizzak LM-32 S scoorde een 2e plaats in de ANWB Winterbandentest 2013 in de maat 225/45 R17H.Deze superwinterband is verkrijgbaar bij Kwik-Fit.Bestel daarom nu uw nieuwe Bridgestone Blizzak LM-32 S winterbanden online bij Kwik-Fit!

€ 133.50

Meer...

Autobanden Bridgestone BLIZZAK LM32 XL 88H
Product
 

Bridgestone ECOPIA EP25 84V

BRIDGESTONE ECOPIA EP25De Bridgestone Ecopia EP25 is een hoogwaardige, comfortabele, veilige en zeer milieuvriendelijke zomerband. Deze band valt op vanwege zijn uitstekende prestaties op nat wegdek. Uitmuntende tractie, hoge stabiliteit in bochten, optimale wegligging en een zeer hoog rijcomfort kenmerken de Bridgestone Ecopia EP25. De band overtuigt eveneens vanwege zijn lange levensduur.Een groene bandDe Bridgestone Ecopia EP25 is een zeer milieuvriendelijke band. Het geavanceerde rubbermengsel van de band zorgt voor een lage rolweerstand. Hierdoor wordt actief op brandstofverbruik bespaard. Doordat er meer kilometers opéén tankbeurt gereden kan rijden, komen ook minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Met de Bridgestone Ecopia EP25 wordt het milieu ontzien, door een verminderde CO2-uitstoot.Opvallende kwaliteitenVerder blinkt de Bridgestone Ecopia EP25 uit in:Grip op droog en nat wegdekVeiligheidRijcomfort en rijgeluidenRemprestatiesNauwkeurig stuurgedragHoge weerstand tegen aquaplaningHet profiel van de Bridgestone Ecopia EP25 heeft brede groeven die voor een snelle afvoer van water zorgen. Bij hevige regenval en water op de weg wordt het risico op aquaplaning aanzienlijk verminderd en wordt slippen voorkomen. Met de Bridgestone Ecopia EP25 blijft je auto bestuurbaar.Ben jij op zoek naar een zeer groene band die garant staat voor optimale veiligheid en maximaal rijcomfort? Maak dan kennis met de Bridgestone Ecopia EP25!

€ 123.26

Meer...

Autobanden Bridgestone ECOPIA EP25 84V
Product
 

Bridgestone TURANZA ER300A * 87V

BRIDGESTONE TURANZA ER300ADe Bridgestone Turanza ER300A is de perfecte zomerband voor autorijders die op zoek zijn naar harmonie. De band biedt een weergaloze combinatie van prestatie, veiligheid en comfort. Dankzij zijn geoptimaliseerde ontwerp is zijn grip op nat wegdek uitzonderlijk hoog. Daarnaast biedt de Bridgestone Turanza ER300A een ongekende stabiliteit in bochten, in rechte lijnen en bij hoge snelheden.Eersteklas eigenschappenMet de Bridgestone Turanza ER300A beleef je een sportief rijgevoel en profiteer je tegelijkertijd van duurzaamheid. De band kenmerkt zich door:Uitstekende stabiliteitVoortreffelijke grip en wegliggingComfortabel en stil rijgedragNauwkeurige stuurresponsLange levensduurVermindering brandstofverbruikUitstekende veiligheidsverhogende eigenschappenDe Bridgestone Turanza ER300A is vervaardigd met een hoogwaardig silica rubbermengsel. Dit zorgt voor de goede grip, korte remweg en uitstekende stabiliteit. Daarnaast verlengt deze rubbersamenstelling de levensduur van de band. De profielgroeven van de Bridgestone Turanza ER300A dragen bij aan een efficiënte en snelle verwijdering van water bij zware regenbuien. De kans op aquaplaning en slippen is hierdoor minimaal. De Bridgestone Turanza ER300A is een ideale band voor autorijders die houden van sportieve prestaties en daarnaast veel belang hechten aan veiligheid en comfort.

€ 116.96

Meer...

Autobanden Bridgestone TURANZA ER300A * 87V
Product
 

Bridgestone DURAVIS R630 104 102R

BRIDGESTONE DURAVIS R630Uitstekende prestaties, hoog veiligheidsniveau, een goede brandstofefficiëntie en een lange levensduur. Maak kennis met de Bridgestone Duravis R630. Deze robuuste band is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik en trotseert probleemloos lichte tot zeer zware belastingen. De Bridgestone Duravis R630 is dan ook een zeer populaire band voor bedrijfsauto?s.Veilig rijdenDe geavanceerde rubbersamenstelling van de Bridgestone Duravis R630 zorgt voor een stabiele wegligging, uitstekende grip en goede remprestaties op nat wegdek. De groeven voeren het te veel aan water doeltreffend af, zodat slippen en aquaplaning worden geminimaliseerd.Buitengewone eigenschappenDe Bridgestone Duravis R630 valt op vanwege zijn:Hoge veiligheidsniveauLange levensduurZuinigheidVoortreffelijke rijprestatiesExtra lang en zuinig rijdenDe Bridgestone Duravis R630 is ontwikkeld met een innovatieve koolstofsamenstelling. Hierdoor kent de band een zeer hoge slijtvastheid en gaat dus extra lang mee. Met de Duravis R630 van Bridgestone kun je vele kilometers afleggen voordat deze aan vervanging toe is. Bovendien heeft de band een flankbescherming, waardoor beschadigingen worden voorkomen. Dit komt de levensduur van de Bridgestone Duravis R630 absoluut ten goede.Economisch en duurzaam, veilig en comfortabel, dat is de Bridgestone Duravis R630 in het kort!

€ 122.36

Meer...

Autobanden Bridgestone DURAVIS R630 104 102R
Product
 

Bridgestone BLIZZAK LM32C 100 98T

Speciaal voor lichte bedrijfswagens, caravans en campers heeft Bridgestone de Blizzak LM32C op de markt gebracht. Deze winterband geeft je uitstekende grip op de weg en zorgt er daarmee voor dat je beter beschermd wordt op natte en gladde wegen hebt. De Blizzak LM32C gaat bovendien lang mee en maakt ook weinig rijgeluid.Belangrijkste bandkenmerkenDit zijn de belangrijkste kenmerken van de Bridgestone Blizzak LM32C:Veilige en stille winterbandVoor lichte bedrijfswagens en campersBeschermt je uitstekend tegen aquaplaningGoede grip op sneeuwLange levensduurBeschermt je in de winterDe Blizzak LM32C is ontwikkeld om te gebruiken met lichte bedrijfsvoertuigen, campers en caravans. Met deze winterband van Bridgestone kun je tijdens de wintermaanden rekenen op uitstekende bescherming op natte en gladde wegen. Het speciale profiel van de Blizzak LM32C geeft je meer tractie en meer grip op sneeuw en ijs. De diepe groeven op deze band voeren water en natte sneeuw op het wegdek snel af en verminderen zo de kans op de aquaplaning.Duurzaam en stilHet innovatieve ontwerp en de speciale rubbermengsel zorgen ervoor dat de Bridgestone Blizzak LM32C ook uitermate lang meegaat. Deze winterband maakt bovendien weinig rijgeluid, zodat je verzekerd bent van stille en comfortabele ritten in de wintermaanden.

€ 114.75

Meer...

Autobanden Bridgestone BLIZZAK LM32C 100 98T
Product
 

Bridgestone BLIZZAK W810 104 102T

De Blizzak W810 van Bridgestone is zeer geschikt is voor gebruik met lichte, middelzware en zware vrachtauto's. Deze duurzame en efficiënte winterband geeft je in de wintermaanden meer grip op natte en besneeuwde wegen. De waterafvoerende eigenschappen van deze band voorkomen dat je snel last krijg van aquaplaning.Belangrijkste bandkenmerkenDit zijn de belangrijkste eigenschappen van de Bridgestone Blizzak W810:Betrouwbare winterband voor vrachtwagensLager brandstofverbruik in de wintermaandenBeschermt tegen aquaplaning en slipgevaarMeer grip en tractieGaat lang meeVeilig de wintermaanden doorMet de Bridgestone Blizzak W810 onder je vrachtwagen ben je onder alle winterse weersomstandigheden verzekerd van uitstekende bescherming. De speciale rubbersamenstelling is voorzien van silica, dat je ook op wegen met sneeuw of ijs uitstekende grip, meer tractie en een korte remweg geeft. Het diepe profiel van deze winterband zorgt ervoor dat water snel onder je truck vandaan wordt gehaald. Daardoor heb je minder kans om in een slip te raken of last te krijgen van aquaplaning.Duurzaam en brandstofbesparendDoor het gebruik van slijtvaste materialen gaat de Bridgestone BlizzakW810 uitermate lang mee. Toch heeft deze winterband een lage rolweerstand. Dat vertaalt zich in een lager brandstofverbruik en minder rijgeluid in de wintermaanden.

€ 113.85

Meer...

Autobanden Bridgestone BLIZZAK W810 104 102T
Product
 

Bridgestone B330 91T

BRIDGESTONE B330De Bridgestone B330 zomerband combineert veilige rijprestaties met een optimaal rijcomfort. De band biedt accuraat stuurgedrag, voortreffelijke grip op zowel droog en nat wegdek als bij scherpe bochten en belooft bij natte weersomstandigheden een uitstekende wegligging. Met de Bridgestone B330 koop je kwaliteit en betrouwbaarheid.Sterke eigenschappenDe Bridgestone B330 heeft superieure kwaliteiten. De eigenschappen zijn perfect met elkaar in evenwicht. De B330 van Bridgestone kenmerkt zich door:Goede stabiliteit in bochtenHoog rijcomfortNauwkeurig stuurgedragUitstekende remprestatiesLange levensduurHoge aquaplaning beschermingDe Bridgestone B330 gaat de strijd met aquaplaning aan. Het innovatieve profiel zorgt namelijk voor een snelle en efficiënte waterafvoer, zodat slippen en aquaplaning gevaar tot een minimum worden beperkt. Met de Bridgestone B330 behoud jij de controle.Economisch een goede keuzeVanuit economisch oogpunt gezien, is de Bridgestone B330 een zeer verstandige keuze. Dankzij het unieke profielontwerp is geluidshinder minimaal en wegcontact optimaal. Dit draagt bij aan jouw rijcomfort. De B330 van Bridgestone gaat daarnaast lang mee en realiseert een vermindering van brandstofverbruik.Met de Bridgestone B330 heeft Bridgestone een band van superieure kwaliteit geïntroduceerd.

€ 90.86

Meer...

Autobanden Bridgestone B330 91T
Product
 

Bridgestone BLIZZAK W800 106 104R

OmschrijvingOntworpen voor bestuurders van een nieuwe generatie bedrijfsbussen en lichte vrachtwagens die betere algemene prestaties in winterse omstandigheden verwachten.Uitstekende tractie in sneeuw en natte omstandigheden, met soepel rijgedrag. Deze all-position band, die ideaal is voor wisselvallige winterse omstandigheden, heeft een uitstekende tractie in sneeuw en modder en in natte omstandigheden. De band biedt soepel en responsief rijgedrag, een stille en comfortabele rit en langdurige duurzaamheid.Belangrijkste voordelen- Geweldige grip in sneeuw dankzij het lamellenloopvlak dat voldoende?grip? biedt.- Zeer veilig in natte omstandigheden; De "zigzaglamellen" in het loopvlakblok bieden meer gripranden.- Uitstekend rijgedrag in droge omstandigheden: de W800-constructie zorgt voor een soepele, responsieve rit.- Stevige duurzaamheid en een robuuste hiel en riemset

€ 85.95

Meer...

Autobanden Bridgestone BLIZZAK W800 106 104R
Product
 

Wie is online

We hebben 530 gasten online

Navigatie

wij kopen autos

Webverkeer

2.png2.png1.png5.png3.png4.png
Vandaag1
Gisteren83
Deze Week312
Deze Maand1227
Totaal221534

Bezoekers­informatie

  • Ip-adres 52.91.90.122
  • Browser: Unknown
  • Versie
  • Operating System: Unknown

Wie is Online?

1
Online

donderdag 13 december 2018 00:04